Contact

Bezoek- en postadres
Industriegebouw
Bethaniëndwarsstraat 6-G
1012 CB Amsterdam

experts@xpex.nl

Contactgegevens:
Pieter van der Heijden:
pvdheijden@xpex.nl
06 - 227 923 08

Jan Vriezen:
jvriezen@xpex.nl
06 - 538 331 82

Zie voor meer informatie: "Over ons"

Waar vindt u ons?
Te voet vanaf Centraal Station Amsterdam (ca. 15 minuten lopen)
Verlaat het station aan de centrum zijde. Steek de Prins Hendrikkade over, op de hoek ziet u Hotel Victoria. Volg het Damrak naar de Dam. Voorbij het Nationaal Monument gaat u linksaf naar de Damstraat. De Damstraat gaat over in de Oude Doelenstraat (passeer de brug bij de Oudezijds Voorburgwal) en vervolgens in de Oude Hoogstraat (passeer de brug bij de Oudezijds Achterburgwal). Sla linksaf bij de Bethaniëndwarsstraat. Na ongeveer 40 meter ziet u aan uw linkerhand het Industriegebouw waarin XPEX gevestigd is op nummer 6G.

Metrohalte Nieuwmarkt vanaf Centraal Station (ca 4 min. lopen)
Vanaf Centraal Station Amsterdam kunt u ook gebruik maken van metro 51 (ri. Westwijk), metro 53 (ri. Gaasperplas) en metro 54 (ri. Gein). Na 1 minuut neemt u de eerste halte: Nieuwmarkt. Neem de uitgang Nieuwe Hoogstraat. Houd links aan en volg de Nieuwe Hoogstraat. Steek de brug bij de Kloveniersburgwal over en vervolg uw weg op de Oude Hoogstraat. Neem de eerste straat rechts, de Bethaniëndwarsstraat. Na ongeveer 40 meter ziet u aan uw linkerhand het Industriegebouw waarin XPEX gevestigd is op nummer 6G.

Metrohalte Nieuwmarkt vanaf Stations Amstel, Zuid/RAI en Bijlmer Arena/Duivendrecht (ca 4 min. lopen)
Vanaf Station Amstel kunt u gebruik maken van de metrolijnen 51, 53 en 54, vanaf de stations Zuid/RAI metro 51 en vanaf de stations Bijlmer Arena/Duivendrecht metro 54 (allen richting Centraal Station Amsterdam). Stap uit bij halte Nieuwmarkt (vervolg route zie boven).

Parkeren
De dichtstbijzijnde gelegenheid om te parkeren is de Stopera, Amstel 3. Loop uit de parkeergarage naar het Waterlooplein. Sla aan het einde van Waterlooplein rechtsaf en ga links over de brug de Sint Antoniesbreestraat op. Sla na circa 120 meter linksaf de Nieuwe Hoogstraat in en neem daarna de brug over de Bushuissluis. Vervolg uw weg op de Oude Hoogstraat. Neem de eerste straat rechts, de Bethaniëndwarsstraat. Na ongeveer 40 meter ziet u aan uw linkerhand het Industriegebouw waarin XPEX gevestigd is op nummer 6G.

 

 


XPEX Experience Experts

Amsterdam
The Netherlands

experts@xpex.com