Team

Pieter van der Heijden

Oprichter en partner van XPEX en conceptontwikkelaar

Imagineer, strateeg en management consultant. Pieter zet zijn creativiteit, kennis en ervaring in bij het ontwikkelen van belevingsconcepten, tentoonstellingen, inrichting van musea en bezoekerscentra en merkstrategieën. Ook treedt hij op als project- en interim-manager.

Jan Vriezen

Oprichter en partner van XPEX

Als consultant begeleidt Jan culturele organisaties bij verzelfstandiging, geeft hij financieel en commercieel advies en is verantwoordelijk voor het operationele en bouwkundige management. Jan is ook inzetbaar als (interim) manager, met nadruk op bedrijfsvoering.

Elvire Jansen

Conceptontwikkelaar

Elvire werkt onder andere aan visiedocumenten, tentoonstellingsconcepten en masterplannen. Hierbij maakt zij gebruik van haar creativiteit, inhoudelijke kennis, strategisch inzicht, museale ervaring en haar bevlogenheid in het steeds weer zoeken naar nieuwe oplossingen.

Joris Vriezen

Projectmedewerker

Joris studeerde International Business and Management in Groningen. Hij houdt zich bezig met financiële, organisatorische en ICT gerelateerde onderwerpen, onder andere voor Madurodam, Doornburgh en Batavialand. Verder ligt een belangrijke focus op de ontwikkeling van buitenlandse activiteiten, met name in China.

Yara Valente

Ruimtelijk ontwerper

Yara is verantwoordelijk voor het ruimtelijk uitwerken van concepten. Zowel technisch als creatief vertaalt zij ideeën naar een ruimtelijk en artistiek beeld. Zij studeerde Bouwkunde, gevolgd door een MA Architectuur aan de TU Delft.

Iris Knapen

Contentproducer

Iris houdt zich bezig met de content van (her)inrichtings- en tentoonstellingsconcepten, tentoonstellingsontwerpen, haalbaarheidsonderzoeken, masterplannen en visiedocumenten. Zij managet daarnaast de vertaalslag van content in woord, beeld en geluid. Ook is zij projectleider. Zij studeerde Kunstgeschiedenis.